Bröllop

Från förlovningen till den glädjefyllda dagen och alla viktiga milstolpar däremellan, Sailing Hotels kan hantera alla bröllopsfunktioner med felfri självkänsla. Våra bröllopsplanerare samarbetar med brudparet för att skapa ett evenemang som kommer att glädja paret, föräldrarna och alla vänner och familj som deltar. Oavsett om ett par väljer en traditionell ceremoni eller en extravaganza med tema, ser seglingsteamet till att dagen är inget annat än perfektion. Med allt så skickligt hanterat är brudparet fritt att koppla av och förutse sin vackra ceremoni.

Ett bröllop på Sailing Hotell säkerställer unika menyer designade för varje ceremoni, underbara val för inomhus- och utomhusbankettrum, vackert boende för dina gäster och ett expertteam för catering som trivs med att göra varje detalj i evenemanget extravagant, elegant och livlig.

Hitta The Sailing Hotell som är perfekt för ditt bröllop. Eller, om du har valt en plats, skicka oss en förfrågan om förslag så att vi börjar sätta ihop en bröllopsplan. Mer allmänna bröllopsförfrågningar kan göras genom att skicka in en begäran om information.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *